Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A haj betegségei, hajhullás képes leírás - Haj.tlap.hu
részletek »

A haj betegségei, hajhullás - Haj.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: haj.tlap.hu » A haj betegségei, hajhullás
Keresés
Találatok száma - 11 db
A hajhullás - fórum

A hajhullás - fórum

Hoxa portálja - Az életről és egyéb jóságokról. Fórum témája a hajhullás. A fórumozók megosztják egymással a tapasztalatikat a hajhullással, hajhullás elleni szerekkel és kezelési módokkal kapcsolatban.

A hajhullás különböző fajtái - HairClinic

A hajhullás különböző fajtái - HairClinic

Mikor gondolhatunk túlzott hajhullásra? Akkor, ha a haj megmosásakor vagy fésülködéskor a szokásosnál több hajszálat találunk a vízben illetve fésűben. A hajhullás tavaszi és őszi évszakban természetszerűleg is több, de már ez is kellemetlenséget jelenthet. A hajhullás világszerte problémát okoz. Terhesség utáni és alkalomszerű hajhullás esetén a HairClinic kapszula segít a hajhullás visszaszorítására, a haj megerősítésére.

Állítsuk meg a hajhullást!

Állítsuk meg a hajhullást!

Ha most vetted észre magadon a kopaszodás első jeleit, és zavar a sok kihullott hajszál, akkor látogass el weboldalunkra, ahol kopaszodás és hajhullás elleni samponok, fejbőrápoló krémek és tonikok közül válogathatsz. Ezek a termékek a fejbőrön keresztül újratanítják, harmonikus működésre hangolják a hajtermelést és a fejbőr sejtjeit. A gyógynövény élettani hatásait megsokszorozzák a termékbe juttatott célzott információk, lélektani hatásait erősítik a megfelelő színek jótékony rezgései. A legjobb eredmény elérése érdekében legalább 6 héten keresztül heti több alkalommal használja a készítményeket!

Bajban van a haja? Lássuk, mit tehet érte!

Bajban van a haja? Lássuk, mit tehet érte!

Bajban van a haja? Lássuk, mit tehet érte! Mint szervezetünk minden területén, a haj esetében is igaz, hogy könnyebb a problémát megelőzni, mint megoldani; ezért mindenképp kérjük szakember segítségét!

Egy hajgyógyász tanácsai

Egy hajgyógyász tanácsai

A hajunk nemcsak ékességünk, elégedetlenségünk, vagy éppen büszkeségünk tárgya, a különböző divathóbortok szenvedő alanya lehet, hanem szervezetünk bonyolult jelzőrendszerének része is. Hácsek Ildikó hajgyógyász cikkje.

Hajhullás okai és kezelése

Hajhullás okai és kezelése

Hajhullás okai és kezelése - Rabóczy Gyöngyi hajgyógyász A hajhullás akkor tekinthető rendellenesnek, ha túlzott mértékű és hiányzik a normál újrakinövés. Minden esetben, amikor egy túlzott mértékű hajhullást látunk, egy megfelelő kezeléssel beavatkozunk olymódon, hogy stimuláljuk a szőrtüszőt, elősegítve ezzel a vérellátást.

Hajhullás Szakértői Portálja

Hajhullás Szakértői Portálja

A Hajhullás Szakértői Portálja nagy körültekintéssel mutatja be a hajhullás, hajritkulás, kopaszság okait, valamint a különböző alopecia típusokat: női, férfi, gyermekek hajhullását, körkörös, foltos, diffúz és hegesedő alopecia, ophiasis, kismamák hajhullása és a hajhullás kezelési lehetőségeit. Az oldal kulcsszavai: hajhullás, hajritkulás, kopaszodás, hajvesztés, alopecia, alopécia, hair loss, haarausfall

Hajhullás, kopaszság

Hajhullás, kopaszság

Leggyakoribb panasz a hajhullás, melyet effluviumnak nevezünk. Szinte minden embernél kialakul legalább életében egyszer. A jelentős hajvesztés eredménye a hajhiány, kopaszság (alopecia), mely lehet visszafordítható (reverzibilis), vagy maradandó (irreverzibilis). Feloszthatjuk továbbá diffúz (ritkulás) vagy körülírt (foltos) típusra. Weborvos - Egészségmagazin, Dr. Veres Gábor cikkje

Hajproblémák? A klóros víz is okozhatja

Hajproblémák? A klóros víz is okozhatja

Sokszor a klóros víz okolható a hajunk korpásodásáért, zsírosodásáért, töredezettségéért! Bőrkiütések? Ekcéma? Allergia? Száraz, gyorsan öregedő bőr? Hajproblémák? Mindezt okozhatja, illetve fokozhatja a klóros csapvíz rendszeres használata is!

Hirdetés
Korpásodás kialakulása, okai

Korpásodás kialakulása, okai

A korpásodás a hajas fejbőr, súlyosabb esetben más bőrterületek gyulladásos, hámlással járó megbetegedése, melyben a bőr faggyútermelése és annak összetétele nem kóros. Fiatal felnőttkorban való megjelenésekor általában hormonális háttér gyanítható, de bármely életkorban előfordulhat - életünk során legalább egyszer mindannyiunkat érint. Dr. Bors István cikkje.

Oriflame hajápolók minden hajtípusra

Oriflame hajápolók minden hajtípusra

Oldalunkon tájékozódhat a hajproblémák kezelési lehetőségeiről. Minden olyan információ megtalálható, mely a hajproblémákkal és azok megfelelő és hatékony kezelésével foglalkozik. Nézzen körül, ha részletesen tájékozódni szeretne a hajproblémákról többek között hajhullásról, korpásodásról stb. és azok lehetséges megoldásairól. Az eljárásokról és azok alkalmazási területeiről is szerezhet információkat. Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk a szakértelem a legmodernebb eljárásokkal találkozik. Az hajproblémák megoldására számos lehetőséget ajánlunk, és a legújabb módszereket is folyamatosan figyelemmel követjük.

Tuti menü